Inloggen
Registreren
Home Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Indien u een bestelling plaatst bij Klusfolie.nl verklaart u zichzelf akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.


Orderbevestiging

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW.


Bestellen, betalen en levering van de producten

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen enkele dagen aan postvervoerder DHL aangeboden ter verzending. Na verzending van uw bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. U bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen/in ontvangst nemen van uw pakket. Mocht uw pakket bij ons retour komen omdat u het niet hebt kunnen aannemen, dan is er de mogelijkheid om het, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht uw bestelling bij ons retour komen omdat de postvervoerder niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen. U kunt uw bestelling ook komen ophalen in Soesterberg en ter plekke afrekenen, of het factuurbedrag vooraf per bank overmaken. Wij beschikken over een pinautomaat. Een bestelling kan alleen opgehaald worden nadat hiervoor een afspraak is gemaakt en door Klusfolie.nl.


Verzendkosten

Voor het verzenden van de bestelling worden de standaard tarieven gehanteerd van de postvervoerder. De verzendkosten van bestellingen bedragen €5,95 voor een standaard levering in Nederland, €15,00 voor een spoedlevering (levering in Nederland volgende werkdag voor 11:00, dient voor 15:00 besteld te zijn) en €15,00 voor levering in België. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanklikken van de juiste verzendwijze.


Ruilen en retourneren

U hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze kosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor uw eigen rekening. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal (exclusief verzendkosten) aan u retour betaald worden.


Klachten/Garantie

Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.


Vervoersschade

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen Let op: vergeet u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat, dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden u de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder.


Overeenkomst

Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u ons verzoeken om terugbetaling van het door uw betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.


Prijsafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.


Privacyverklaring

Klusfolie.nl verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.


Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen hebt, dan kunt u een e-mail sturen naar info@easydek.nl